Përshtypje

Dyqani “Cliche” është ndër të preferuarit e mi.
Shitëset janë shumë të sjellshme.
Stili i aksesorëve më pëlqen dhe më përshtatet shumë.

Cliche, mikpritje, shumë speciale!
Shumë suksese!

Dyqani cliche është ndër dyqanet që më pëlqen shumë…
Gjithashtu dhe stafi shumë i organizuar.

Me respekt, klientja juaj