Përshtypje

Vajza që na shërbeu e mrekullueshme!

Luljeta

Të dyja vajzat e shërbimit shumë të sjellshme

Dorina

Jona shumë e sjellshme, kënaqësi kur më shërbeu.

Aurela

Një kënaqësi e mrekullueshme për të vizituar këtë dyqan dhe në veçanti për shërbimin dhe komunikimin e shitësve ndaj klientit.

Me respekt për ju, Afërdita Fregjaj

Na pëlqen shumë si dyqan ka gjëra të bukura, e të veçanta. Një kënaqësi e madhe ta vizitosh.

Helena

Ngela pa fjalë nga sjellja e Jonës, të rralla janë vajzat me këto sjellje, korrekte dhe shumë profesioniste. Sinqerisht më bëri të lumtur sot si dhe na zbukuroi ditën.

Përzemërsisht, Manda

Dyqani më pëlqen shumë, çmimet gjithashtu :).
P.S. Bëni më shpesh ulje :p

Jona

Dyqani më pëlqen shumë dhe artikujt kanë shumëllojshmëri.

Mimoza

Dyqani shumë i bukur dhe çantat super dhe shitëset shumë të mira dhe të sjellshme 😀

Keti

Me mirënjohje “CLICHE” për shërbimin qytetar, edhe pse klientja është “kapriçoze”,faleminderit për durimin!

Mimoza