Përshtypje

Jam kliente e juaja që nga ditët e para.
Vazhdoni të jeni një nga dyqanet e preferuara dhe shitëset shumë të sjellshme që keni si Eli, Veronika e shumë të tjera.
Me respekt! Shejmaze.
Tiranë, 05/09/2018.

– Shejmaze

Jeni shumë të mirë, rrobat me cilësi.
Ja vlen të bësh blerje në këtë dyqan.
Gocat janë shumë të mira.
Big love for U!

– Lola

Përshëndetje Cliche!
Unë sa herë ndaloj tek ky exchange këtu ngjitur, vij njëherë këtu tek ju bëj sefte lekët e thyera.
Keni aksesorë të veçantë që kur unë i vesh, bëj dallimin nga të tjerët.
Sa mirë që jetoj në këtë lagje!!!

– Roza Lati

Po e them ne gjuhën time:
Jeni më të mirët prej krejtve!
Me respekt Mimoza Dema!

– Mimoza Dema

Cliche! Unique and affordable, a little something for every budget and occasion.

– Kliente

Jonidës! Vajzat e Cliche janë shumë të mira, të sjellshme dhe shërbejnë mirë dhe me edukatë!

Sanija

Cliche feels like home!

Love it so much!

– Kliente

N.q.s do të kënaqësh veten apo dikë me vlerë, eja këtu!

Juli!

Cliche dyqani im i preferuar.
Mikpritje shembullore nga Jona.

Ela Pineti, Miranda Marku

Super shërbim! Faleminderit 🙂

Rosita