30%
120563958_3282926518470568_254633492985188729_o120594095_3282926391803914_6831769968156909608_o

Varse

2 490L 1 750L

Në stok

SKU: 031859 Kategoritë: , ,

Përshkrimi i Produktit

Varse bronz me hallka dhe zemer e punuar me gure me ngjyra.