75584984_1347734085389702_8093663065251250176_n

Vëth

1 190L

Në stok

SKU: 023238 Kategoria:

Përshkrimi i Produktit

Vëth Rodium Buf me perlë, kundër nxirjes dhe kundër alergjisë