Transport ne te gjithe Shqiperine dhe Kosove
Transporti falas brenda vendit per blerje mbi 1990 leke.

New Collection S/S '21

Veth Fashion

COMMENTS & SUBSCRIPTION

Jam kliente e juaja që nga ditët e para. Vazhdoni të jeni një nga dyqanet e preferuara dhe shitëset shumë të sjellshme që keni si Eli, Veronika e shumë të tjera. Me respekt! Shejmaze. Tiranë, 05/09/2018.

- Shejmaze

Jeni shumë të mirë, rrobat me cilësi. Ja vlen të bësh blerje në këtë dyqan. Gocat janë shumë të mira. Big love for U!

- Lola

Përshëndetje Cliche! Unë sa herë ndaloj tek ky exchange këtu ngjitur, vij njëherë këtu tek ju bëj sefte lekët e thyera. Keni aksesorë të veçantë që kur unë i vesh, bëj dallimin nga të tjerët. Sa mirë që jetoj në këtë lagje!!!

- Roza Lati